Marley Spoon – bestel maaltijdboxen

Marley Spoon kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Er is nu een kortingscode voor Marley Spoon van € 25,- is exclusief beschikbaar voor VIVA-bezoekers. Heb jij ook altijd zo’n moeite om te bepalen wat je deze week weer gaat eten? Of word je graag verrast met nieuwe recepten en verse ingrediënten? Dan is deze maaltijdbox iets voor jou! En nu ontvang je eenvoudig voordeel op je eerste bestelling met onze Marley Spoon kortingscode.

Eenvoudige recepten met seizoensproducten

Met regelmaat kan je eenvoudige recepten ontvangen die binnen dertig minuten te bereiden zijn. Je hoeft niet uren in de keuken te staan wanneer je nieuwe gerechten maakt. Wekelijks kan je kiezen tussen een aantal recepten, zo bepaal je zelf wat je lekker vindt. Het leuke is dat Marley Spoon gebruik maakt van seizoensproducten, zo heb je recepten die passen bij de tijd van het jaar.


Marley Spoon online shop

Product: Eten
Verzendkosten: €0,-
Gratis Verzending: vanaf €0,-
Retourneren: gratis
Levertijd: 1 – 2 werkdagen
Klantenservice telefoonnummer: 030-8080452
Klantenservice mail: contact@marleyspoon.nl

Verschillende maaltijdboxen bij Marley Spoon

Bij Marley Spoon kan je voor verschillende varianten kiezen. De maaltijdboxen kunnen bestaan uit gerechten voor twee, drie of vier personen en kan je kiezen voor twee, drie of vier gerechten per week.  De box is dus ideaal voor een klein en groot huishouden. Vegetarisch? Geen probleem, ook hiervoor bestaat een optie! Tot slot is er naast de maaltijdbox ook een fruitbox. Zo missen jij en je gezin geen vitamines gedurende de week.

Ga lekker op vakantie

Van plan een weekendje weg te gaan, of een maand lang met je billen in het zand te liggen? Geen probleem, je zet je box namelijk eenvoudig even uit. Je slaat eenvoudig even een week over als je wilt. Zodra je weer terug bent of Marley Spoon weer wilt ontvangen laat je het gewoon weer gratis bezorgen op het tijdstip dat jij wilt.

Eenvoudig zelf koken met verse ingrediënten

Marley Spoon kortingscode van deze maand

Deze maand heeft e-Kortingscode een unieke Marley Spoon kortingscode geregeld. Zo bespaar jij direct op je maaltijdboxen en kost het per gerecht nog maar een paar euro! Laat dit niet liggen en profiteer van de Marley Spoon kortingscode door te klikken op de button in dit bericht.

  1. Kies de gewenste maaltijdbox
  2. Vul je postcode en e-mailadres in
  3. Kies je bezorgvoorkeur en vul je adresgegevens verder in
  4. Kies een betaalmethode
  5. Vul aan de rechterzijde van het scherm je kortingscode in en klik op "Voeg korting toe"
  6. Betaal de bestelling