Marlies Dekkers – lingerie online

Marlies Dekkers kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Wij van VIVA denken vaak na over welke problemen vrouwen hebben en hoe we jullie daarbij kunnen helpen. Zo kan het soms lastig zijn om een BH te vinden welke perfect bij je past. Een BH zit vaak te strak, te los, er prikt een onderbeugel in je zij, of hij ziet er gewoon niet echt sexy uit. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 75% (!) van de vrouwen de verkeerde maat BH draagt. Geen wonder dat het nooit comfortabel zit! Nu hebben wij even wat dingen onderzocht en getest. Zo hebben wij unaniem besloten dat de BH’s van Marlies Dekkers het meest comfortabel zijn en er ook nog eens geweldig uit zien! 

Het assortiment van Marlies Dekkers

Marlies Dekkers biedt een overzichtelijke webshop met een groot assortiment. Het merk staat vooral bekend om de mooie, comfortabele lingerie, maar je kunt er ook badmode bestellen. Super gave bikini’s en sexy badpakken bijvoorbeeld! Met maten van XS tot XXL en cupmaten tot en met cup G, is er voor ieder wat wils. Eigenlijk zal je in deze webwinkel niet teleurgesteld kunnen worden

Hulp bij de maat

Als je dus inderdaad de verkeerde maat lingerie draagt, kan dat zeer vervelend zitten. Geloof me, been there, done that. Probeer je eens voor te stellen wat een opluchting het geeft als je eindelijk de juiste maat te pakken hebt. En daar willen wij je graag bij helpen en Marlies Dekkers ook! Op de webwinkel vindt je de pagina “Fitting Room”.

Op deze pagina vindt je allerlei handige tips en tricks om je exacte cupmaat en maat van het onderstukje te meten. Als je de geschreven uitleg niet helemaal begrijpt, is dat geen probleem. Er staat namelijk ook een handig filmpje op de pagina, waar alles haarfijn wordt uitgelegd.

Mocht je er nog steeds niet helemaal zeker over zijn, dan kan je bij Marlies Dekkers een gratis afspraak maken bij een winkel in de buurt. Je zult dan persoonlijk geholpen worden door een van de medewerkers. Je zult dus hoe dan ook de perfecte maat vinden en met een comfortabel gevoel naar huis gaan!

Handige tips voor korting

Stap 1 van jouw Marlies Dekkers experience is een prachtig setje, of badmode uitkiezen. Stap 2 is het uitzoeken wat jouw perfecte maat is. Dan kom je aan bij de minst leuke stap; betalen. Nu hebben wij daar ook wat op gevonden!

Wij hebben de website en nieuwsbrief van Marlies Dekkers een tijdje aandachtig in de gaten gehouden. Zo is gebleken dat Marlies Dekkers zo’n een keer per maand een kortingscode het wereld wijde web op slingert. Je ontvangt dan kortingen van 10% tot soms wel 50%! Door deze code in te vullen kan je dus best wat besparen. You’re welcome!

Kortom, Marlies Dekkers is een super aanrader. Mijn leven zal in ieder geval nooit meer oncomfortabel zijn!