Masturberen d.m.v. virtual reality met 20% korting met de Kiiroo-kortingscode!

» Kiiroo kortingscode van 20% | Klik hier «

Masturberen zal, dankzij de virtual reality-artikelen van Kiiroo, nooit meer hetzelfde zijn. De shop heeft nu ook in Nederland zijn virtuele deuren geopend. Daardoor kun je profiteren van hun populairste producten, Onyx & Pearl, met 20 procent korting! Zoals een vibrator die je natuurlijk kunt gebruiken voor solo-sex, maar ook zo verbindt met je partner aan de andere kant van de wereld. Door middel van virtual reality zorg je ervoor dat het helemaal echt voelt tussen jullie, al is hij in de verste verte niet in de buurt.

Kiiroo Pearl voor haar

Hij heeft negen standjes, en dankzij hoogstaande technologie kun je deze Kiiroo Pearl designvibrator verbinden met bijvoorbeeld een virtual reality of VR-bril. Heb je geen VR-bril? Geen probleem! Bij Kiiroo koop je ze samen. Snel, makkelijk en discreet, met 20 procent korting dankzij de speciale Kiiroo-kortingscode.

kiiroo-kortingscode-onyx-pearl-viva-2016

Kiiroo Onyx voor hem

Als interactief masturbeerproduct voor mannen is de Kiiroo Onyx absoluut uniek. De snelheid van de Onyx is te beheren met een touchpad. En, net als de Kiiroo Pearl voor haar, kan ook dit designspeeltje voor hem worden verbonden met een virtual-reality bril. Zo is het mogelijk om met je partner op afstand van elkaar te genieten. Maar ook om reallife films zo goed als echt mee te maken.

Kiiroo is de nieuwe manier van masturberen. Voor hem én voor haar!

Hoe werkt het?

Kortingscode Kiiroo: 20 procent korting, exclusief voor VIVA

Door de Kiiroo kortingscode van onze vrienden bij e-Kortingscode te gebruiken, kun je eenvoudig veel geld besparen. Je ontvangt direct 20 procent korting op alle producten. Naast de Onyx & Pearl kun je ook kiezen voor VR-brillen, interactieve films en meer. Bekijk zelf het hele assortiment van Kiiroo. Let op, de website (kiiroo.com) is in het Engels, maar gevestigd in Amsterdam en levert ook in Nederland.

De kortingscodes worden beschikbaar gesteld door e-Kortingscode. In samenwerking met VIVA worden er wekelijkse nieuwe deals online gezet. Hier vind je altijd de beste kortingscodes, aanbiedingen, acties, dagdeals en overige voordelen die je direct online kan afsluiten. Check e-Kortingscode.nl voor meer kortingen!