Notino – online beauty

Notino kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – We hebben weer iets heel erg fijns voor alle VIVA-lezeressen; een review en info over de webshop van een onze lievelings webshops; Notino! Notino is de go-to winkel voor al je eau de parfums, eau de colognes, eau de toilettes, make-up en verzorging! En aangezien zij ook een webshop hebben, hebben wij even gekeken of deze fijn te gebruiken is en of je online bijvoorbeeld meer korting krijgt dan in de winkel. En oh. my. god. Wat is dit een geweldige webshop! Je profiteert van heerlijke voordelen bij een online bestelling. Zo hoef je allereerst natuurlijk de deur niet uit. Ook krijg je korting door middel van allerlei kortingscodes en aanbiedingen. Daarover lees je hieronder meer!

Wat heeft Notino allemaal te bieden?

Notino biedt natuurlijk het welbekende assortiment aan parfums, verzorging en make-up. Wat ons snel opviel waren de topmerken en “Sale pagina”.

Topmerken bij Notino

Op deze website vind je snel en makkelijk alle topmerken van Notino. Het gaat hier vaak om grote merken, welke op dat moment een aanbieding of leuke actie hebben. De beste merken, tegen lage prijzen dus!

Sale pagina

De sale pagina van Notino is onze favoriet. Hier vindt je enkel en alleen de artikelen welke in de sale zijn en dus met kortingen over de digitale toonbank vliegen. Als je hier 10 minuten op rondkijkt, heb je al je mandje vol met afgeprijsde artikelen. Wij konden ons in ieder geval niet inhouden!

Korting pakken bij Notino

Oké, er is dus een sale pagina. Echter is dit zeker niet alles. Wij konden na kort zoeken al een aantal leuke acties en kortingscodes vinden. Schijnbaar werkt Notino daar regelmatig mee. Zo pak je bijvoorbeeld vrij gemakkelijk al een korting van tot soms wel 30%, als je een van de kortingscodes gebruikt!