SHEIN – fashion online

SHEIN kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – De redactie van VIVA heeft weer een parel gevonden voor de fashion-liefhebbende vrouw (zijn we dat niet allemaal?); SHEIN! Deze webwinkel heeft duizenden leuke fashion items en accessoires. Wij wilden voor jou even in deze webshop duiken, maar werden al snel overrompeld door het enorme aanbod en, nog belangrijker, de scherpe prijzen en kortingen! Voor je het weet ben je verdwaald in de leukste webshop op het web, wat in dit geval helemaal niet zo erg is. Wij zullen jou straks wat meer vertellen over de kortingscodes en leuke aanbiedingen. Eerst even over het aanbod!

Wat vindt je bij SHEIN online?

SHEIN is een enorme webshop voor fashion en accessoires. Van broeken tot topjes, schoenen, sieraden, truien, jassen, ondergoed, beachwear, activewear, jumpsuits, *hapt naar adem*, riemen, jurkjes, rokjes, loungewear, sexy lingerie, handtassen, hoeden, leggings en nog veel meer! Het houdt werkelijk niet op.

Doordat SHEIn alles netjes heeft geordend binnen een aantal categorieën, is de webwinkel ook nog eens heerlijk overzichtelijk. Een hele fijne shopervaring dus!

Wij geven je als tip om even te klikken op “Artikelen onder €10,-“, of “Artikelen onder €15,-“. Op die manier zie je dus alleen de artikelen onder het respectievelijke bedrag. Zo kun je ongestoord kleding en accessoires shoppen, zonder bang te zijn hele dure artikelen te kiezen. En dan is ook nog eens alles super cute! Lees snel verder voor kortingen en acties!

SHEIN kortingen, acties, kortingscodes en meer.

SHEIN is een webwinkel welke graag werkt met kortingscodes en speciale aanbiedingen. Zo hebben wij op het moment van schrijven een kortingscode gevonden (en gebruikt, hihi) van €10,- korting op de bestelling. Ook kregen wij hier een gratis geschenk bij! Wat daar in zat houden we geheim, dat is veel leuker om zelf uit te vinden!

Naast de kortingscodes die wij hebben gevonden, zagen wij ook dat SHEIN vaak speciale acties online zet. Zo kan je bijvoorbeeld 3 artikelen shoppen voor €15,-. Ook is er een actie geldig waarbij je 99% korting krijgt op het eerste product!

Eigenlijk is het te veel om allemaal voor jullie uit te schrijven. Als je überhaupt het eind van deze tekst hebt gehaald, zonder al naar SHEIN te zijn gesurfd, dan raden we je aan dat nu alsnóg te doen! Veel shopplezier!

  1. Kies de gewenste producten.
  2. Klik op het winkeltas-icoontje, bovenin het scherm.
  3. Controleer je bestelling en klik op "Afrekenen".
  4. Kies een betaal -en verzendmethode.
  5. Vul de kortingscode in bij "Kortingscode" en klik op "Plaats bestelling".
  6. Betaal de bestelling en klaar is kees!