Vifit Sport – sportvoeding

Vifit Sport kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Het is weer zo ver. Je hebt besloten weer even flink aan de bak te gaan in de sportschool. Je hebt er zin in en gaat zelfs je voeding aanpassen, Yeey! De redactie van VIVA is per toeval een webshop tegengekomen, waar wij nooit van hadden gehoord; Vifit Sport. Vifit kennen de meeste mensen wel. De heerlijke ochtenddrankjes en zuivelproducten, welke je in de supermarkt kan vinden. Maar naast deze overheerlijke producten, biedt Vifit dus ook een collectie aan producten welke perfect zijn voor na, tijdens, of vóór het sporten! Het gaat om de bekende producten uit de supermarkt, maar dan met extra proteïne, eiwitten, aminozuren en meer! Yummy en powerful!

Vifit voor een gymday!

Oke, Vifit Sport biedt dus een enorm groot aanbod aan Vifit producten voor het sporten. Het is bijna te veel om op te noemen, maar een greep uit het aanbod is als volgt; Vifit Sport biedt onder anderen energie repen, bidons, proteïne shakes, eiwitpoeders, wielerkleding, zweetbanden, energie gels, handdoeken, recovery shakes en nog veel en veel meer!

Zo shop je bij Vifit Sport dus alles bij elkaar voor het gymmen, opfrissen en voorbereiden. Bekijk het aanbod zelf eens online en vergeet niet een Vifit Sport kortingscode te gebruiken bij het afrekenen! Waar je deze krijgt en hoe je hem gebruikt, lees je hierna!

Sportattributen met korting!

Het zoeken naar kortingen voor jullie, VIVA-lezeressen, is soms nog een aardig klusje. Bij Vifit Sport daarentegen, was dit niet het geval. Vifit Sport biedt namelijk veel kortingscodes en leuke acties. We vonden dus al vrij snel uit hoe en waar je kortingen kunt krijgen.

Uiteraard zijn we nooit de moeilijkste en zullen we even het een en ander uiteenzetten; Vifit Sport biedt dus zeer regelmatig kortingscodes. Echter is het lastig een touw te knopen aan de gemiddelde waarde. Dit is bij Vifit Sport juist zo leuk, aangezien ze een heleboel aanbieden. Zo kan je rekenen op kortingen tot 30%, gratis energybars, gratis kleding, gratis verzending en nog veel meer. Je zult in ieder geval never nooit teleurgesteld zijn!

  1. Kies de Vifit Sport producten welke je graag wilt aanschaffen met korting
  2. Bekijk het overzicht en vul je kortingscode in bij "Heb je een kortingscode?"
  3. Kies een betaalmethode en verzendmethode
  4. Betaal de bestelling en klaar is kees!