Withlocals kortingscode op lokale tours, huisdiners en meer

Withlocals kortingscodes, review, boekingskosten en contactinfo - januari 2020

Withlocals is het online platform waarbij je eenvoudig met lokale mensen kunt eten, lokale tours kunt boeken of andere lokale activiteiten. Van oorsprong ooit in Azië gestart om zo reizigers eenvoudig van al het moois te laten genieten wat niet in de toeristenboekjes staat. En nu is er ook een Nederlands platform waar reizigers tours uit kunnen kiezen. Ben jij bijvoorbeeld goed in gehaktballetjes maken met stamppot? Dan kan jij je ook aanmelden om toeristen te begeleiden van de lokale must-sees. Zelf reizen met Withlocals? Profiteer dan nu van deze geweldige korting, elke 2de persoon is gratis!

Touren met ‘locals’

Ben jij op zoek naar een unieke tour in Nederland of in Azië? Boek dan nu met Withlocals een tripje of geniet van een huisgemaakt diner bij een lokale inwoner van de stad of het dorp dat jij gaat bezoeken. Door deze online bemiddelaar wordt er een eerlijke verdeling gemaakt voor de lokale bevolking die graag toeristen de weg wijs maakt binnen hun dorp of stad. Populaire Aziatische landen bij Withlocals.com zijn onder meer Indonesië, Thailand, Vietnam, Cambodja en Singapore. Maar nu kun je dus ook tours pakken in ons eigen land – of binnenkort zelfs Spanje.

Meer dan alleen tours

Ervaringen zijn opgedeeld in drie categorieën; eten, tours en activiteiten die de locals online aanbieden tegen prijzen die zij zelf vaststellen. Dankzij veel aandacht in de pers en groei in populariteit komt Withlocals.com nu naar Nederland en daarna naar Spanje.

Withlocals heeft nu een gratis App

Je kan nu gratis de Withlocals app downloaden in de Appstore of Google Play. Je kan nu vanaf je telefoon op elk moment een tour met een local boeken in Europa en Azië. Er zijn met regelmaat speciale Withlocals kortingscodes beschikbaar voor app gebruikers.

Locals geven je zoveel meer en betere info dan websites

2de persoon gratis met Withlocals kortingscode

Met onze Withlocals kortingscode profiteer jij deze week van elke 2de persoon gratis. Dat betekent dat nummer 4, nummer 6, nummer 8, etc, allemaal voor niks boeken! Dat wil je niet missen! Handig als je een reis naar Azië hebt geboekt, of kies voor een lokale tours in onze eigen land. Leer bijvoorbeeld onze hoofdstad Amsterdam kennen door de ogen van de inwoners.

  1. Kies de stad en soort tour die je wilt
  2. Nu kies je jouw tour guide, lees de reviews om te zien wat anderen hebben ervaren
  3. Vervolgens geef je een datum, tijd en aantal personen aan
  4. Vul je persoonlijke gegevens in aan de linkerkant van het scherm
  5. Aan de rechterkant staat het overzicht van je boeking en de totaal prijs
  6. Onder de prijs staat ‘coupon’, vul hier je Withlocals kortingscode in en bevestig door op ‘confirm’ te klikken
  7. Je korting wordt nu direct verrekend met de totaalprijs, door te betalen is je boeking bevestigd