Begin 2014 met een kickstart!

Zo, de feestdagen zitten er weer op. Dikke kans dat je je tegoed hebt gedaan aan een weelde van lekker eten en drinken. Beetje jammer alleen dat je broek nu net een tikkie te strak zit… Eigenlijk wil je het er weer af sporten, maar je agenda zit al overvol met de januari-drukte op je werk en andere verplichtingen.

Zóóó veel goede voornemens…
Behalve een strakker lijf staan er nog meer belangrijke punten op je goede voornemens-lijstje. Je zou bijvoorbeeld wel iets minder moe willen zijn, en als het kan ook graag nog wat gezonder. En wat meer innerlijke rust zou ook best fijn zijn…

Detoxen maar!
Goed nieuws: dat kun je nu allemaal in één week aanpakken! Met de 7-Day Recharge, een 7-daags gezondheidsprogramma samengesteld door specialisten waarmee je leert over gezonde voeding, dat je concentratie verbetert en je helpt meer energie in je leven te krijgen. Dit gebeurt dankzij een aantal overheerlijke gerechten, meditatie, yogatraining en bewustzijn- en gezondheidsoefeningen. Een soort detoxweek dus, waarin je je lichaam én geest een gezondheidsboost geeft.

Vakantie tijdens je werk
Superhandig is dat je dit gewoon tijdens een werkweek kunt doen; er zitten zelfs speciale ontspanningsoefeningen bij die je tussen de bedrijven door kunt uitvoeren. Volgens ervaringsdeskundigen voelt de detoxweek als ‘een vakantie tijdens je gewonde werkweek’. Klinkt goed, toch? Om je een indruk van de week te geven, zo ziet een gemiddelde Recharge-dag er uit:

Ochtend:
Half uur eerder opstaan (en niet snoozen)
Meditatietraining
Detox-yoga training

Middag:
Oefening in het meer structuur aanbrengen in het werk
Rustpauzes tijdens het werk
Ademhalingsoefeningen

Avond:
Minimaal 30 minuten beweging
Vanaf 20:30 geen telefoon, internet of TV
Beschrijving hoogtepunten van de dag
Minimaal 8 uur nachtrust

Bestel nu met fijne korting!
En daarbij krijg je de recepten van een superhealthy en lekker weekmenu voorgeschoteld. Zin gekregen om je jaar fit en energiek te beginnen en je goede voornemens in één keer af te vinken? Bestel dan nu een 7-Day Recharge-pakket – met bovendien een lekkere korting die VIVA voor je heeft geregeld. Als je vóór 15 januari een bestelling plaatst op stressdetox.net met de code Viva2014, betaal je nu € 29,95 in plaats van € 39,95.

Detox ze!

© beeld: Shutterstock