5x tips voor een summer ready lichaam (+ win 3 maanden trainen bij David Lloyd Amsterdam!)

winnen david lloyd

Houd je van kipfilets, maar niet onder je armen? Geen zin meer om iedere ochtend die skinny jeans met pijn en moeite aan te krijgen? En kunnen die billen ook wat ronder? Gino Titahena van David Lloyd Amsterdam geeft vijf tips om in drie maanden je lichaam summer ready te maken! 

1. Zorg voor een plan met jouw persoonlijke doelen

“Niet ieder lichaam is hetzelfde en daarom is het opstellen van persoonlijke doelen zo belangrijk voordat je begint met sporten. Tijdens een intake word je helemaal doorgemeten en wordt er samen een programma vastgesteld om jouw doelen te bereiken, of dat nou afvallen of spieren kweken is.”

 2. Ga effectief te werk

“Bewegen is veel meer dan iedere keer weer die loopband, het roeiapparaat of de spinningfiets. Met de combinatie van cardio en krachtoefeningen bereik je het beste resultaat.”

3. Maak sporten leuk

“Niets saaier dan iedere keer dezelfde oefening. Bovendien wennen je spieren aan de beweging en dat betekent minder resultaat, terwijl je keihard werkt. Als personal trainer loop ik altijd met onze members mee en laat ik ze nieuwe oefeningen zien. Zo maak je sporten leuk!”

4. Voorkom blessures

“Een blessure weerhoudt je jouw doelen te behalen. Ook om soepel te blijven ben je bij David Lloyd Amsterdam aan het goede adres. Yoga klassen zijn er in verschillende vormen en formaten. Voor de liefhebber is er hot yoga en hot pilates, want een goede doorbloeding is minstens zo belangrijk. Wat ook goed werkt is een baantje trekken in het zwembad.”

5. Ontspan voor de beste recovery

Wil je snel resultaat? Ontspannen na een inspanning is de sleutel naar succes. Bij David Lloyd Amsterdam stap je na het sporten de wellness in om bij te komen in het bubbelbad, te ontspannen in één van de twee sauna’s of in de stoomcabine, of te relaxen op verwarmde stenen lounge bedden. Na je sessie kom je bij met een heerlijke shake aan de bar.

Win!

VIVA mag een abonnement van drie maanden weggeven bij David Lloyd Amsterdam, t.w.v. € 385! Voordat je begint met trainen trainen voor je summer ready lichaam, krijg je een intakegesprek met een personal trainer. Daarna kan je aan de slag! Het te winnen abonnement is alleen geldig in de vestiging in Amsterdam.

Kans maken? Vul hieronder het winformulier in, schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe mee!

Beeld iStock