7x blunderen in de sportschool

Dan héb je jezelf al zover gekregen om minstens een uur te staan zweten in de sportschool, krijg je het ook nog voor elkaar jezelf flink voor paal te zetten. Precies, blunderen in de sportschool: we have all been there. Hieronder zeven herkenbare situaties…

1. Zweetreet

Het kan er nog zo leuk uitzien, maar een grijze sportbroek is wellicht niet het allerbeste idee als je van plan bent jezelf flink in het zweet te werken. Want jij mag dan misschien niks in de gaten hebben, maar de spinners achter je hebben al luttele minuten een prachtig uitzicht op een doorweekt achterwerk.

2. Geen sportbeha

Een goede sportbeha is essentieel, zeker voor vrouwen met een grotere cupmaat. Tja, en als je ‘m dan een keer vergeet… bouncet de boel nog harder dan de fitnessballen uit de cardioruimte.

3. Pfffrrrt…

Als je zó inspannend bezig bent en je de spieren van je onderbuik moet inspannen, kan het weleens voorkomen dat er wat gassen ontsnappen. Pfffrrrrt…! En dat nét als er iemand achter je staat. Gênant!

4. Zo moet het dus níet

Eindelijk, een nieuwe apparaat in de sportschool! Na weken van dezelfde routine kun je weer eens iets nieuws proberen. Ben je net lekker tien minuten bezig, komt er een instructeur naar je toe: of je andersom kunt gaan zitten, want de manier waarop je ‘m nu gebruikt… Dá’s niet de bedoeling!

5. Too cool for you

Gehoord op de redactie: dat je al een tijdje op de crosstrainer staat en er dán pas achterkomt dat je nog een zonnebril in je haren hebt. En deze dan subtiel en ongezien van je hoofd probeert te halen.

6. Kiekeboe

En rek – en strek – en rek – en strek. Jammer dat je broek iets minder zin had om mee te rekken. In één scheur heeft de rest van de fitnessruimte vrij toezicht op je fitnesstring. Charming!

7. Kop als een biet

Je waagt je aan een lesje spinning en doet vol overgave mee, maar als je halverwege de les in de spiegel kijkt valt je vooral jouw extreem rode plofkop op. En dat terwijl er net zo’n lekkere vent naast je spint.

Alle blunders ten spijt kan sporten natuurlijk ook ontzettend leuk zijn! Dat bewijst sportfestival Buiten adem wel. Naast het sporten kun je er de hele dag terecht in de VIVA-experience, de chill-out waar je even kunt bijkomen van je work-out op de beats van onze dj. En daar hoort in de loop van de dag natuurlijk ook een lekker wijntje bij. Dit gezellige sportfestival wordt gehouden op 17 september in de Vrije Wolf in Utrecht. Een bijzondere plek, want dit is een oude gevangenis.

Speciaal voor jullie hebben we nu tijdelijk Buiten Adem-tickets met VIVA-korting. Je betaalt geen € 29,50 maar slechts € 23,60. Gebruik de onderstaande kortingscode:
VIVA2016

Tickets bestel je via buitenadem.com. Let op: er is een beperkt aantal kaarten met korting beschikbaar, op = op, dus wees er snel bij!

Kijk voor meer informatie en tickets op buitenadem.com.