Aantrekkelijke penis?

Er zijn vrouwen die hem erg belangrijk vinden… de penis. Veel hebben een ideale penis in hun hoofd en sommige stellen er zelfs prioriteiten aan. Daar blogde ik eerder al over. Maar je kan toch moeilijk vallen voor een penis? Wat is nou het meest aantrekkelijk aan de man? Hetgeen waar je het eerst naar kijkt en waar je als een blok voor valt.

Lichte ogen

Voor mij zijn dat zeker weten de ogen. Lichte, felblauwe of groene ogen vind ik erg mooi. Vooral in combi met donker haar, maar dat is meer een bijzaak. Eigenlijk valt bij voorbaat elke man met bruine ogen af. Wat eigenlijk best vreemd is, want ik keur mannen niet gelijk af om hun ogen. De rest van het plaatje moet natuurlijk ook kloppen. Zo vind ik een mooie lach ook zeker niet verkeerd en staat een goed gevoel voor humor ook ergens bovenaan mijn lijstje.

Stevige handen

Maar goed, die blauwe ogen hebben toch wel (deels onbewust) de hoogste positie ingenomen. Voor mij is dat het belangrijkste uiterlijke kenmerk waar ik voor val. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen waar vrouwen op kunnen vallen. Zo zijn er vrouwen die vallen op mannelijke handen. Nu kan ik me daar niet veel bij voorstellen, maar misschien dat het gaat om stevige handen die je onbewust koppelt aan kracht en bescherming. Of gaat het dan écht alleen om het mooi vinden van de handen?

Altijd anders

Ook zijn er vrouwen die vallen op kuiltjes in de wangen, kleine oren, brede kuiten, grote voeten, een wipneus en zo kan je eigenlijk alles van het lichaam wel bijlangs gaan. Dat is maar goed ook, want stel dat iedereen op hetzelfde valt. Dat was vervelend geweest!

Penis?

Of er nu vrouwen zijn die ook dan kiezen voor de penis betwijfel ik. Het is toch niet iets wat je gelijk ziet wanneer je iemand ontmoet. En vind je het wel belangrijk, dan was er blijkbaar nog iets belangrijker, anders had je hem niet gezien.

Wat is het eerste waar jij voor valt?

CC foto: d_vdm