Ai, niet handig: forever 21 stuurt dieetreep naar plus size bestellers

Forever21

Over sommige dingen kun je je als bedrijf beter afzijdig houden. Zo geldt dat voor een kledingbedrijf en de maten van hun klanten. Forever21 stuurde afvalrepen mee naar bestellingen met plus size maten. En dat viel (terecht) niet in goede aarde. 

Nee, nee, het een zou niets met het ander te maken hebben. Het modebedrijf claimt eens in de zoveel tijd producten mee te sturen die hun klanten mogen testen. Zou zou de afslankreep dus bij alle bestellingen – en ook die van plus size klanten, terecht zijn gekomen. Toch verschijnen er in social media alleen berichten van plussize klanten over de reep. Toeval, of is de neus van de woordvoeder van Forever21 een stukje langer geworden?

Beetje clumsy

Anyhow, of de reep nu naar het gehele klantenbestand is gegaan, of alleen bij plus size kleding is meegestuurd, handig is het gewoonweg niet te noemen. Want, ongeacht de maat van degene die het pakketje uitpakt, je krijgt toch een beetje het gevoel alsof het hoog tijd is dat je aan de slag gaat met jezelf en je niet goed bent zoals je nu bent. En dat, zo lijkt ons, zou de laatste gedachte moeten zijn die een kledingbedrijf wil dat je denkt als je hun pakket uitpakt.

Bron: upcoming.nl | Beeld: iStock

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.