Wait, what? Blijkbaar hoor je je beha op deze manier aan te trekken

beha aantrekken

Als je een nieuwe beha koopt, hoe trek je die dan aan? Uit een tweet van schrijfster Brittany Packnett blijkt dat we het ons hele leven al verkeerd doen.

Brittany kwam er via een handleiding achter dat ze haar hele leven haar (nieuwe) beha’s al verkeerd aantrekt. Ze plaatste een foto van de gebruiksaanwijzing op Twitter.

Volgens de handleiding zou je je nieuwe beha eerst op de wijdste stand moeten vastzetten. Wanneer de beha dan wat ouder wordt en zijn elasticiteit verliest, kan je ‘m op een strakker standje vastmaken zodat ie alsnog goed zit. Vervolgens zou je je boezem met je hand in de cups moeten tillen en om de maand de bandjes opnieuw moeten aantrekken.

Twee discussies

De tweet brengt overigens ook een andere discussie op gang. De meeste twitteraars verbazen zich er namelijk over dat je je beha vast doet op je rug, in plaats van aan de voorkant en ‘m dan over je lichaam draait.

Doe jij het ‘goed’?

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron ELLE | Beeld Shutterstock