Bouw je eigen bling-bling-vagina

Moe, doodmoe, word ik van schoonheidsidealen. Na de designer-vagina, is er nu de dazzling vagina. Jawel. We gaan een bling-bling-doos maken met echte swarovskikristallen!


Discobol down-under
Ze zijn in Amerika –waar anders – behoorlijk aan het doordraven. De nieuwste trend heet er: vajazzling. Als ik dat woord ooit in de Dikke van Dale tegenkom, ga ik gillen. Vajazzling is geen koud kunstje. Na met huid en haar te zijn verslonden door een Brazilian wax, worden er diamanten op je vagina geplakt. Het resultaat is een oogverblindende discobol down-under. Vergeet vooral niet je zaklamp mee te nemen onder de dekens.

K*T! Wat nu?
Nu krijg ik vaak beeld bij dingen. Ook als ik dat helemaal niet wil. Los van het raadsel waarom ik mezelf zou laten ‘vajazzelen’, vraag ik me onherroepelijk af: kan dat allemaal maar zo? Kun je overal probleemloos diamanten op plakken? Het idee alleen al. Dat je op een dag bukt, telt en ziet dat je een paar kroonjuweeltjes mist. Dan zou ik toch denken: K*T! Wat nu? 

Bermudadriehoek
Kristallen in een erogene zone. Ik droomde over lullige verwondingen, de Bermudadriehoek waar complete Boeings in verdwijnen en raadpleegde de Frequently Asked Questions. Nieuwsgierigheid is niet altijd een zegen, zeker niet als je alle ins and outs wilt weten over vajazzling. Zo las ik dat die vaginakristallen herbruikbaar zijn, dat je ze gewoon kan poetsen om ze weer te laten glimmen. Dat vroeg ik me dan weer niet af. ‘Schat, wat ben je aan het doen? Ik sta even m’n kristallen op te wrijven!’

Doe-het-zelf-kit
Het doet geen pijn, ook niet voor je partner en de kristallen vallen er na vijf dagen vanzelf af. 
Oef…
Als je geïnteresseerd bent, er is in Nederland nog geen beautysalon die het aanbiedt. Wat erop neerkomt dat je een doe-het-zelf-kit moet aanschaffen. Briljant. (Klik hier voor het stappenplan). Ik wens je veel succes en oneindig veel geduld met je genitale Ravensburger.

In New York doen De Salons het wel. Laat ik in oktober nou net een weekje naar New York gaan. Een uitgelezen kans om aan den lijve te ondervinden wat de meerwaarde is van zo’n bling-bling-vagina. Ik kon alleen niet in de FAQ vinden of ik ongestraft met diamanten in mijn ondergoed door de douane kom. En naar de balie ‘Goods to declare’ zie ik echt niet zitten.
 
CC foto: swamibu.