Chrissy Teigen is klaar met diëten: ‘Ik trek het niet meer’

Chrissy Teigen diëten

Chrissy Teigen (35) is er helemaal klaar mee: ze gaat niet meer diëten. Dat laat het model weten in gesprek met People. Ze geeft aan dat ‘de hele dieetcultuur haar depressief heeft gemaakt’.

Chrissy heeft dan ook alle diëten de deur uitgegooid, omdat ze het niet meer trok. ‘Op dit moment in mijn leven wil ik gewoon genieten van alles dat goed en fijn is, ook al ben ik dan misschien een paar kilo zwaarder’, aldus Teigen.

Chrissy Teigen diëten

Ze vervolgt: ‘Wat mij heel erg gelukkig maakt, naast mijn gezin, is het eten van heerlijk, vers voedsel. Daar geniet ik intens van. Ik kan vrij goed koken en niets maakt mij gelukkiger dan een gezonde maaltijd voor mijn kindjes, man en moeder te maken.’

Ongelukkig

Als Chrissy ergens trek in heeft, dan eet ze het dus voortaan gewoon. ‘Omdat dat kan en omdat ik er zin in heb. Ik heb me zo lang laten vertellen dat ik dit of dat niet mocht of kon eten, omdat ik daar te dik van zou worden als model. Daar werd ik zo ongelukkig van.’ Die tijden zijn nu voorgoed voorbij. ‘Ik ben gek op eten en dat wil ik mijn kinderen ook doorgeven.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: ANP | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!