De eerste keer, durf jij het aan?

Zie jij jezelf al uit de kleren gaan voor de sauna? Naakt op een veel te kleine handdoek met andere zwetende mensen een hokje delen? Mij niet gezien! Tot een tijdje geleden.

Een grote drempel
Tijdens een vriendinnen uitje had één van de meiden het ludieke idee om naar de sauna te gaan. Uiteraard was ik de eerste die ’ja’ riep en dacht er verder niet meer over na. Totdat we met alle vriendinnen in de auto zaten op weg naar de sauna. Al die vreemde mensen, al dat naakt, ik begon het toch wel eng te vinden.

Hoewel het de bedoeling was dat het een dag optimaal ontspannen zou worden, werd ik alleen maar zenuwachtiger. Waarom ik het zo eng vond weet ik eigenlijk niet. Het zal met angst of onzekerheid te maken hebben, maar ik vond het toch een behoorlijke drempel.

Ultiem ontspannen
Op  het moment dat mijn badjas van mijn schouders gleed, deden mijn zenuwen dit ook. Met iedere stap die ik richting sauna zette, voelde ik me meer op mijn gemak. Zodra het warmer werd raakte ik de spanning kwijt en kon ik me overgeven aan de ultieme ontspanning. En weet je, het was heerlijk! Eerder bevrijdend dan eng, ik heb me nog nooit zo ontspannen en schoon gevoeld. Toen ik thuis kwam na een dag sauna was ik helemaal rozig en ben ik lekker gaan slapen. Waar had ik me toch druk over gemaakt? Het volgende saunabezoek staat al in mijn agenda genoteerd en ik kan je vertellen: Ik kijk er naar uit!

Durf jij het aan?
Heb jij ook altijd al eens naar de sauna gewild maar durfde je toch niet zo goed? Dan is dit je kans! Geef je nu op voor het Viva tespanel. Wie weet mag jij het heerlijke “Voor het eerst naar de sauna” arrangement op 4, 5, 6 of 7 april bij de Veluwse Bron in Emst testen. Er worden 24 mensen geselecteerd voor het testpanel. Als je geselecteerd bent mag je een introducee meenemen. En wees niet bang. Iedereen in dit testpanel is, om verschillende redenen, nog nooit eerder in de sauna geweest. Hier wordt de hele dag rekening mee gehouden.

Het arrangement bestaat uit een ontvangst met koffie en thee, een rondleiding door een gastvrouw en het gebruik van alle sauna- en welnessactiviteiten. Ook krijg je een luxe lunchbuffet en vijf drankjes per persoon aangeboden. Badjas, handdoeken en badslippers kun je gratis lenen en shampoo, douchegel en scrubzout mag je onbeperkt gebruiken.

Wat houdt dat testen in?
Kortom; een compleet verzorgde dag in het prachtige welnessresort. Je kunt hier genieten van de rust omdat het resort midden op de Veluwe ligt. Meedoen aan het testpanel houdt in dat je na afloop een aantal vragen over je saunabezoek beantwoord. Geef je op en wie weet ben jij straks lekker aan het relaxen in de sauna van de Veluwse Bron.

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.