Deze armband vertelt je wanneer je je in moet smeren

insmeren armband

De zomer is officieel van start en we hebben er de afgelopen dagen ook al heerlijk van mogen genieten. Ben jij tijdens die zonnige dagen stiekem toch een beetje verbrand? Dat zal je voortaan niet meer gebeuren!

Terwijl jij je vergat in te smeren omdat je drankjes aan het doen was op een terras, op je opblaasflamingo in het zwembad lag of genoot van het strand, deden die UV-stralen hun werk. Gevolg: een rode en zeer gevoelige huid, waar na een paar dagen de vellen aan hangen. Het bedrijf Netatmo heeft een armband op de markt gebracht die ervoor zorgt dat dat je niet meer overkomt deze zomer!

De armband – een zwart bandje met een diamant erop – waarschuwt je wanneer je huid oververhit raakt en wanneer het hoog tijd is voor een nieuwe smeerronde of om de schaduw op te zoeken. Het apparaat houdt bij hoe lang je in de zon hebt gezeten, op welke tijden de zon het sterkst is en geeft je daarin advies. Handig!

Lang en diep onder water wordt niet aangeraden wanneer je de armband draagt, maar je kunt ermee prima op je flamingo vertoeven. De armband heeft de naam ‘June’ en is verkrijgbaar bij Bloomingdale’s voor zo’n 90 euro. Momenteel is ie uitverkocht, maar houd de site in de gaten als je je huid deze zomer wilt beschermen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock