Dilemma: “Zal ik mijn borsten verkleinen?”

Sophie: “Ik ben een vrijgezelle meid van 26 jaar en geniet volop van mijn single bestaan. Waar ik alleen ontzettend van baal, is dat ik nogal grote borsten heb – maat 75F – waar mijn dates vaak niet echt van gecharmeerd zijn.

Ik ben een beetje stevig, maar ik heb een mooie, slanke taille en alles is goed in verhouding, behalve die borsten dus. Op zich ben ik ook wel blij met mezelf, maar ik heb veel last van mijn nek en schouders en mijn borsten hangen ook behoorlijk, wat me onzeker maakt.

Over een maand ben ik aan de beurt voor een borstverkleining. Aan de ene kant wil ik het dolgraag, maar tegelijkertijd ben ik bang dat de littekens heel erg lelijk zijn en een toekomstige vriend afschrikken. Als ik nu een vriend zou hebben, was de keus makkelijker, omdat hij me dan waarschijnlijk zou steunen en zou weten wat hem te wachten staat. Maar ik weet nu al dat ik, als ik een leuke jongen ontmoet en met hem in bed beland, het haast niet aandurf om mijn borsten te laten zien uit angst dat hij afknapt op de littekens.

Ik twijfel dus enorm: of een jongen haakt af vanwege mijn grote hangborsten of vanwege de littekens. Ik ben benieuwd of andere single meiden hier ervaring mee hebben en bijvoorbeeld achteraf spijt hebben omdat de littekens mannen afschrikken. Wat moet ik doen?”

Geef je mening!
Je reactie op dit dilemma kan (ingekort) in Viva komen. Alleen je initiaal en eventueel je leeftijd komen erbij. Heb je zelf een dilemma? Mail dat kort maar goed uitgelegd naar dilemma@viva.nl.

CC foto: tafari.anthony