Dr. Pimple Popper is er niets bij: helft van vrouwen knijpt puistjes partner uit

puistjes partner uitknijpen

We zijn ze zelf liever kwijt dan rijk en zien pukkels ook liever niet bij anderen. Toch kunnen we niet níét naar filmpjes van Dr. Pimple Popper kijken en blijft onze hand maar richting onze puistjes gaan om eraan te zitten. En blijkbaar kunnen we ook niet van de pukkeltjes van onze partners afblijven…

Uit onderzoek van Ze.nl onder 2.800 Nederlandse vrouwen blijkt dat we niet vies zijn van het uitknijpen van de puisten van onze partner. Maar liefst de helft van de vrouwen knijpt weleens een pukkel van haar geliefde uit. Een vriend(in), broer of zus van zijn of haar puistjes afhelpen doen we iets minder graag: slechts 27 procent vindt dat geen probleem. We knijpen overigens het liefst puistjes in het gezicht uit, gevolgd door de rug/nek en oren. Van puisten op de billen en rond de schaamstreek blijven we liever weg.

Afblijven

Als we zelf een pukkel hebben, kunnen we daar maar moeilijk van afblijven. Maar liefst 88 procent knijpt haar eigen pukkels uit, en dat doen we het liefst met onze vingers. 18 procent gebruikt er een speciaal tangetje voor en 12 procent vraagt iemand anders om haar van haar pukkels af te helpen. Voor 16 procent van de vrouwen maken we een diepe buiging; zij kan namelijk gewoon van haar puistjes afblijven. Respect.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Ze.nl | Beeld Shutterstock