Face it: win een facial en scoor fijne kortingen!

facials

Zacht, stralend en zo strak mogelijk: zo zien we ons gezicht het 
liefst. Maar ja, hoe krijg je dat voor elkaar? In VIVA 22 zie je hoe de VIVA-redactie nieuwste gezichtsbehandelingen in facial-land test. Ook proberen? Win een behandeling of scoor fijne korting!

Green Peel Fresh Up

Waar: SOAP TREATMENT STORE in Amsterdam
Belooft: een grondige schoonmaak van je gezicht met een nieuwe huid als resultaat 

Op vertoon van VIVA 22 betaal je voor je eerste Green Peel Fresh Up behandeling € 100 in plaats van de gebruikelijke € 115. Deze actie is geldig bij alle SOAP TREATMENT STORES (Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven) en loopt tot en met 30 juni 2017.

Microdermabrasie

Waar: Schoonheidssalon Chareau in Amsterdam
Belooft: een strakkere, frisse huid.

Chareau biedt iedere lezeres van VIVA 15 procent korting op de kuurvormen van de microdermabrasie (Skin Needler) behandeling en alle andere gezichtsbehandelingen. Dit doe je door bij het betalen van de behandeling de code Chareau-VIVA door te geven. Deze actie loopt tot en met 30 juni 2017.

Size Zero Easy Shape Trainer

Waar: Size Zero in Amsterdam
Belooft: je onderkin verdwijnt als sneeuw voor de zon

Op vertoon van VIVA 22 krijgt iedere lezeres op de kennismakingsbehandeling bij Size Zero 10 euro korting. Hierdoor betaal je nog maar 39 euro in plaats van 49 euro. Deze actie is geldig bij alle vestigingen van Size Zero en loopt tot en met 30 juni 2017.

C. Booster Transformage

Waar: C. Cosmetics & Care in Amsterdam
Belooft: een liftend effect

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de C. Transformage behandeling bij C. Cosmetics & Care in Amsterdam? Goed nieuws, vul hieronder het formulier in en maak kans op een gratis behandeling. Niet gewonnen? Niet getreurd. Iedere deelnemer ontvangt een kortingscode van 10 procent op de behandeling. Deze kortingscode loopt tot midden juli.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Beeld Sanoma beeldbank