Gele geile gozers

Hij heeft een strakke kaaklijn, een lekker kontje en een gespierde buik… maar we worden er niet warm of koud van. Als ‘ie maar geel is!

Ik heb niet echt één bepaald type man waar ik knikkende knieën van krijg. Het is een combinatie van fijne factoren. De schuine pony van Justin Bieber, het lijf van Arie Boomsma en de lach van George Clooney (ik werp op dit moment van schrijven een blik op onze Mooie Mannenmuur), maken samen een mooi plaatje.

Maar ze hebben nu weer wat onderzocht… als vrouwen een lekker hapje voorbij zien lopen, letten ze niet op het haar, het lijf of de lach. Nee, dan letten ze op de kleur van zijn gezicht. Huh?

Geelzucht
Vrouwen vinden mannen met een gele gezichtstint woest aantrekkelijk. Waarom vrouwen geel zo geil vinden is nog onduidelijk, meldde de nieuwssite van Discovery News. De wetenschappers vermoeden dat de gezichtskleur iets zegt over de huidige gezondheid van de man. Pardon? Als iemand geel aanloopt, neem ik ‘m toch echt eerder mee naar de EHBO dan dat ik ‘m vraag om een drankje te doen. Het eerste wat mij dan te binnen schiet is ‘Oh hellepie, hij heeft geelzucht!’

Hoe geler, hoe geiler
Tijdens het onderzoek kregen de vrouwen foto’s te zien van mannen, gesorteerd op gezichtskleur en gezichtsvorm. De vrouwen bleken een grotere voorkeur te hebbben voor mannen met een gele gezichtstint dan voor de mannen met een mannelijk gezicht. Hoe geler de huid, hoe geiler de man werd gevonden, zo wees het onderzoek (van de Brunel Universiteit en de Universiteit van Bristol) uit.  

Sexy Chinezen?
Kan ik hieruit ook concluderen dat wij stiekem Chinese mannen ontzettend aantrekkelijk vinden? Dat was namelijk het eerste wat ik voor mij zag toen ik dit artikel las: gele Chineesjes. Ik ging ze even Googlen, maar het valt eigenlijk best mee met hun geil- uh geelheid. Vroeger tekende ik ze altijd zo: rechte lijntjes waren de  ogen en het gezicht zo geel als een banaan. We zullen het zien, misschien wordt het wel de trend van 2011: een Chinees aan je zijde. Hij matcht zo mooi bij mijn gele trenchcoat!

CC foto: misteraitch