Door deze gratis workouts is de sportschool verleden tijd

Dat de sportschool duur is weten we allemaal. Zelfs voor de Basic Fit betaal je als snel 20 euro per maand. Maar je hebt dat dure abonnement helemaal niet nodig. Op Youtube staat het bol van de goeie workouts. Hier 4 video’s die jou de sportschool doen vergeten.

Power Yoga voor beginners

Deze video is perfect voor die dagen dat je geen zin hebt in zware cardio, maar wel wil bewegen. Verwacht wat heerlijke yoga moves en fijne stretch oefeningen en dat alles vertelt op een heerlijk rustgevende manier!

De beste buik- en armspieroefeningen

Als je een beetje bekend bent in de fitnessguru-wereld heb je vast van Kalya gehoord. Deze jonge onderneemster maakt niet alleen video’s maar ze heeft ook nog eens een eigen app. In deze video laat ze je acht buik- en armspieroefeningen zien! Geloof ons maar na 15 minuten, heb jij echt een killer workout gehad.

Zonder apparaten

Wil je nou helemaal niks hoeven uit te geven aan bijvoorbeeld gewichten, dan is dit de perfecte workout voor jou. In 10 minuten laat Pamela RF zien hoe jij 15 oefeningen kan doen, die perfect zijn voor het trainen van je onderlichaam. Kom maar door met de mooie billen.

Lekker dansen

Ben jij nou gek op dansen? Dan is deze workout wellicht wat voor jou. Waar je normaal 35 euro betaalt voor een lesje van Simone De La Rue, kan je met deze YouTube tutorial helemaal gratis haar les volgen. Dus gooi lekker die heupen los.


Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Cosmopiltan.com | beeld: Istock, Youtube