Het Leeuwenseizoen is begonnen en dat is goed nieuws voor iedereen

Leeuwenseizoen

Leeuwen zijn in hartje zomer geboren. Het Leeuwenseizoen staat echter ook figuurlijk in het teken van hitte en passie. En daar hebben álle sterrenbeelden komende tijd profijt van. 

Dit is het uitgelezen moment voor romantiek en passie. Misschien heeft de tijd die je met je partner in quarantaine doorbracht jullie nog hechter gemaakt, of heb je iemand leren kennen bij wie die anderhalf meter in acht houden nog een hele uitdaging is.

Affectie en aandacht

Hoe het ook zij: in het Leeuwenseizoen is ieders liefdesleven extra steamy. Maar pas op: met al die extra passie gaat vaak ook drama gemoeid. Rond deze tijd van het jaar is er meer sprake van emotioneel drama omdat Leeuwen hun artistieke talent nogal eens inzetten om affectie en aandacht te krijgen.

Net iets temperamentvoller

Als je een relatie hebt, is het daarom verstandig je bewust te zijn van zowel je eigen gevoelens als die van de ander. Jullie zijn beide waarschijnlijker net iets temperamentvoller dan normaal. Maar: het is het waard. Dit seizoen leer je je geliefde namelijk kennen op een nog dieper niveau. Terwijl Venus in Kreeft staat, voelt iedereen de behoefte een sterke verbintenis aan te gaan met de ander.

Belangrijke dagen

Snak je naar romantiek? Houd dan 5 augustus in de smiezen. Dan staat Venus in Tweelingen, wat deze dag het uitgelezen moment maakt om liefde te vinden – of juist de liefde voor jezelf te vieren. Andere dagen om in de gaten te houden:

  • 27 juli: De veelbelovendste dag om iets voor elkaar te krijgen of je dromen op te schrijven. Neptunus staat in Vissen, waardoor vandaag je intuïtie, creativiteit en spiritualiteit door het dak gaan.
  • 16 augustus: De zon in Leeuw vormt vandaag een combinatie met de Ram in Mars. Vandaag staat in het teken van actie. Ambitieuze plannen en doelen krijgen vandaag gehoor.
  • 18 augustus: De nieuwe maan in Leeuw staat hoog aan de hemel. Een uitgelezen dag om je creativiteit en innerlijke kind te omarmen. Ga schilderen, doe eindelijk iets met tie-dye of ga gewoon een beetje fietsen en rondhangen in de buurt – net zoals vroegâh.

Zonnige tijd

Geniet van de uitgesproken energie van de Leeuw zolang het duurt. We gaan een zonnige tijd tegemoet voor vriendschappen, plezier en zomerliefdes. Echt doen, want zodra de zon eind augustus naar Maagd verschuift, draait het leven weer meer om werk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Refinery 29. Beeld: iStock
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.