De ‘hip dips’ zijn de nieuwste trend op Instagram

dip hips

Wat ooit begon als de duckface – de getuite lipjes zoals je die alleen ziet op social media – is inmiddels geëvolueerd tot de bambi pose en die is op haar beurt weer geëvolueerd tot de hot dog legs. En daar tussendoor hebben we de thigh gaps en mermaid thighs. Want yes, de signature poses op Instagram blijven innoveren. Wil je niet achterblijven? Dan is de hip dips de trend die je wilt volgen.

Wees niet bang voor ingewikkelde posities. Zoals Shakira al in 2007 zong in ‘Hips don’t lie’, is het nog steeds: heupen liegen niet. Daarom omarmt de hip dips-pose de flaws in je mooie dijen, want het gaat hierbij juist om de deukjes aan de zijkant van onze heupen en billen. Bij deze trend dus geen filters nodig, maar laten zien wat je in huis hebt met #hipdips. Een pose vóór vrouwelijk schoon? Wij zijn voor!

A post shared by jennn. (@jenneydoll) on

A post shared by Kelly (@kellyjohnstonfit) on

A post shared by Aubrey Lester (@aubreyalyssa) on

A post shared by Audineaka (@audineaka) on

A post shared by Maddi Walsh (@maddi.walsh) on

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.