Hoe deal je met overtollig buikvel na de bevalling? Fajah Lourens laat het zien

fajah lourens

Menig vrouw is jaloers op het lichaam van Fajah Lourens. Op je 38ste en na twee bevallingen er nog zó strak uitzien, willen we immers allemaal wel. De dj en actrice krijgt op social media dan ook veel vragen over hoe ze dit voor elkaar krijgt.

‘Help, hoe kom ik van mijn buikvel af na m’n zwangerschap? Deze vraag krijg ik zeker tien keer per dag’, schrijft Fajah op Instagram. Ze besluit ‘m dan ook publiekelijk te beantwoorden.

Eerlijk

Haar antwoord: ‘Niet. Omarm je lichaam en wees trots op je buikvel. Je prachtige lichaam heeft dit overgehouden aan het meest kostbare bezit wat je maar kunt hebben. Geniet van jezelf en houd van jezelf.’ Daarbij plaatst Fajah een video waarop ze laat zien dat – nee, wij zagen ‘m ook niet aankomen – óók zij buikvel heeft.

Reacties

Veel volgers van Fajah reageren vol lof. ‘EINDELIJK! Mooi gezegd!’, zo luidt een reactie. ‘Aaah, top dat je dit laat zien!’, schrijft een ander.

Toch merkt een volger ook op: ‘Het ziet er bij jou toch anders uit dan bij mij.’ Tja, het blijft wel Fajah hè.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.