Huh: deze tattoo maakt geluid

tattoo met geluid

Plannen voor een tattoo? Dan maak je met dit exemplaar in elk geval zéker de blits. Deze bijzondere tatoeage maakt namelijk geluid.

We horen je denken: hoe dan? De inkt maakt niet letterlijk geluid, maar werkt met geluidsgolven. Het is een idee van het bedrijf Skin Motion. Je neemt een audiobericht op, bijvoorbeeld de lach van je kind en zet het om in een geluidsgolf. Deze golf laat je dan vervolgens tatoeëren. Met een app kun je de tattoo scannen en het resultaat beluisteren.

Even terugluisteren

Zo kun je ook een geluidsopname van een overleden dierbare laten zetten. Op deze manier draag je je geliefden altijd bij je op een wel heel bijzondere manier. Benieuwd naar hoe het in zijn werk gaat? Check het filmpje hieronder!

Bron Elle

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!