Hulp bij je zorgvraag

In de zorg zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wat moet er allemaal geregeld worden en waar moet je dan zijn? Menzis wil je daar graag bij helpen en heeft daarom de Zorgadviseurs in het leven geroepen.

Duwtje in de juiste richting
De afgelopen weken heeft Menzis door middel van blogs én op het forum in een speciaal daarvoor geopend topic lezeressen van Viva.nl geadviseerd. We konden kennismaken met de Zorgadviseurs en al onze vragen bij hen neerleggen. Dit werd goed ontvangen; veel dames vonden het prettig om een duwtje in de juiste richting te krijgen.

Goed nieuws: je kunt hiervoor nog altijd op het forum terecht! Heb jij ook een zorgvraag? Stel hem dan in het speciaal geopende topic.

Advies
Bij de Menzis Zorgadviseur kun je terecht voor verschillende diensten. Duurt het bijvoorbeeld wel erg lang voor je geholpen wordt? Dan helpt de Zorgadviseur je met wachtlijstbemiddeling. Waar vind je een ziekenhuis waar je goed en snel terecht kunt? De Zorgadviseur weet het.

Verder helpen ze je met advies over mantelzorg, voor jezelf of je naaste. Of bij het vinden van een nieuwe huisarts, tandarts of fysiotherapeut als je net verhuisd bent. En als je het niet eens bent met een specialist, helpen ze je bij het regelen van een second opinion.

Voor iedereen
Welke zorgvraag je ook hebt, de Menzis Zorgadviseurs staan voor je klaar. Het maakt niet uit bij welke zorgverzekeraar je aangesloten bent, de dienst is er voor iedereen, kosteloos. Kijk op het forum, de website van Menzis of bel 088-2224242.

Beeld: Thinkstock