Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Dit is waarom je beter niet kunt sporten als je verkouden bent

sporten verkouden

Het is misschien een open deur, want wie heeft er nu zin om zich uit te sloven als je neus vol snot zit? Toch hoop je misschien dat het helpt om je beter te voelen, maar tijdens een verkoudheid kun je het sporten beter even uitstellen. En dit is waarom.

Sportarts Chris Goossens geeft aan dat een verkoudheid op je hartspier kan slaan. En dat kan ernstige schade als gevolg hebben: wil je niet. Met sporten span je je nog eens extra in, dus het risico is dan net wat groter. Voordat je je ongerust maakt, de kans is wel maar heel klein. Toch is het een goed excuus om niet te gaan als je je niet zo lekker voelt. Je hebt je rust immers hard nodig!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!