Jouw gay-gehalte

Er wordt wel eens gezegd dat bijna elke vrouw wel iets ‘gays‘ in zich heeft zitten. Niets mis mee natuurlijk, maar is dit wel echt het geval?

Gay Pride
Volgende week is het weer zover… de Amsterdam Gay Pride. Al vanaf 1996 wordt het evenement in Amsterdam georganiseerd. Elk eerste weekend van augustus staat de stad in het teken van de homoseksuele liefde. Op vrijdagavond begint het feest met meerdere streetparties van start, waarna verder gefeest wordt in de bekende gay-clubs.

Het bekendste onderdeel van de Gay Pride is de Canal Parade over de Amsterdamse grachten. Een stoet aan boten met feestende en verklede mensen. Jaarlijks komen er honderdduizenden mensen op dit evenement af en zeker niet alleen homo’s. Nee, iedereen heeft het gezellig op dit evenement.

Met dit evenement in zicht, zijn wij benieuwd hoe het staat met het vrouwelijke gay-gehalte. Want ook al ben je als vrouw niet homoseksueel…je kan een vrouw best aantrekkelijk vinden toch? Misschien zelfs seksueel aantrekkelijk.

De enquête!
Voor alle vrouwen (sorry mannen) hebben we een korte enquête samengesteld. Wel met een knipoog, want serieuze testen en enquêtes zijn er al zoveel.

Zouden er veel vrouwen zijn die wel eens met een vrouw willen zoenen of hebben gezoend? En wat vinden deze vrouwen nou van de vagina? Volgende week komen we in een blog terug op deze enquête.

Naar de enquête

CC foto: Ezzz