Klagen tijdens quarantaine: deze sterrenbeelden zijn deze periode vaak negatief

Sterrenbeelden negatief

Deze periode van sociale isolatie is voor iedereen een flinke aanpassing. Toch hebben bepaalde tekens het er net wat moeilijker mee dan andere. Deze sterrenbeelden zijn tijdens deze periode dan ook vaak negatief én klagen het meest.

Lees ook:
Ben je een van deze sterrenbeelden? Dan ben je waarschijnlijk heel empatisch

Sterrenbeelden negatief

En nee, je bent echt niet meteen een negative nancy als je Maagd, Vissen of Steenbok bent. Het is nu eenmaal ook gewoon een rare tijd waarin we nu leven. Toch mopperen deze sterrenbeelden wel net iets meer over de huidige situatie dan andere tekens dat doen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je bent liever serieus in bepaalde situaties dan dat je overal de lol van inziet. En ja, dat betekent dus ook dat je de omstandigheden ontzettend realistisch inschat. Een hartstikke goede eigenschap, alleen is het in deze periode natuurlijk wel even extra lastig. Je kan dan soms ook maar moeilijk positieve dingen vinden in deze sociale isolatie. Probeer het glas wat vaker halfvol dan halfleeg te zien: wat kan er tegenwoordig alweer wél?

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ja, Maagden zijn perfectionistisch, strebers en willen alles gepland hebben, blablabla. Toch betekent het ook dat je regelmatig kritiek kunt hebben als dingen niet verlopen zoals jij zou willen én je behoorlijk zwaar aan dingen tilt. Aanpassen is niet je sterkste kant, en laat dat in deze tijd nu net wel moeten. Laat dingen wat meer los en bekijk met een open blik ‘het nieuwe normaal’. Maakt het leven ook net een stukje makkelijker.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ondanks dat je gevoelig bent, kun je als Vissen ook behoorlijk koppig zijn en een sterke wil hebben. Nu je je over moet geven aan de situatie, is aanpassen dan soms ook best lastig. Het zorgt voor behoorlijk wat onrust in je hoofd en een nachtje plafonddienst door het piekeren komt regelmatig voor. Deel je zorgen met anderen en laat je hierin ook geruststellen. Door te weten dat je steun krijgt, kan deze quarantaine al net wat dragelijker worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash