Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Koukleumen opgelet: je kunt écht allergisch zijn voor de kou

allergisch kou

Zodra de temperaturen dalen, beginnen je ogen te tranen en je neus te druppen. Nee, geef jou maar de zomer. Je gebruikt daarom maar al te graag het excuus dat je allergisch bent voor de kou. En nee, je stelt je niet aan: deze allergie bestaat namelijk écht.

Het heet koude urticariaDaarbij krijg je vervelende galbulten of zwellingen op je huid die in aanraking komen met de kou. Denk aan stukjes van je armen of erger: je gezicht. Toch wil je deze allergie echt niet hebben, want in ernstige vorm kan het zelfs zorgen voor een te lage bloeddruk en daardoor kans op overlijden. Oei!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Grazia | Beeld Shutterstock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!