Last van een onzuivere huid?

Van mijn familie heb ik fijne dingen meegekregen. Het geduld van mijn vader, de krullen van mijn oma, het reislustige karaker van mijn opa en de lange benen van mijn moeder. Helaas heb ik van mijn moeder ook iets minder leuks meegekregen en wel een onzuivere huid.

Humeur
Mijn humeur hangt samen met de staat van mijn huid. Als mijn huid rustig is ben ik een vrolijke meid. Als mijn huid onrustig is kan ik me zo rot voelen. Het liefst blijf ik dan binnen en ga ik sociale afspraken uit de weg.

Bruiloft
Onlangs werd ik op zaterdag wakker met een heel goed humeur. Mijn beste vriendin ging namelijk over precies één week trouwen. Mijn goede humeur verdween echter meteen toen ik in de spiegel mijn slechte huid zag. Als dit gebeurt, bel ik meestal mijn moeder, zij weet hoe ik me dan voel. Ik klaagde en zei dat ik met deze huid niet naar de bruiloft durfde te gaan. Een uur later stond ze op de stoep; ‘Kom, we gaan naar de apotheek voor huidadvies, op zoek naar een oplossing’.

Vichy Normaderm
De apotheker vertelde enthousiast over drie nieuwe producten van Vichy tegen onzuiverheden; Normaderm complete hydraterende verzorging tegen onzuiverheden, Normaderm Total mat en Normaderm 3 in 1 reiniging. De producten zijn goed betaalbaar. Normaderm Total mat heb ik daarom voor mijn moeder gekocht, als bedankje en omdat ze last heeft van een glimmende huid. De andere twee verzorgingsproducten heb ik voor mezelf gekocht. Door het geloofwaardige verhaal van de apotheker was mijn humeur al iets beter, misschien kon ik toch naar de bruiloft van mijn beste vriendin.

De test
We waren super benieuwd dus we stonden na thuiskomst direct in de badkamer.  Ik begon met Normaderm 3 in 1, een product dat reinigt, scrubt en voldoet als masker. Daarna heb ik mijn huid verzorgd met Normaderm complete hydraterende verzorging. Dit ritueel heb ik zeven dagen herhaald en ik zag echt een verschil. Mijn huid zag er veel gezonder uit en de rode vlekjes en pukkeltjes waren zo goed als verdwenen. Weg rothumeur, hallo goed humeur en hallo bruiloft!

Mijn moeder heeft elke ochtend Normaderm Total mat gebruikt, een hydraterende gel als basis dagverzorging voor het gezicht. Ook mijn moeder is tevreden, de gel plakt niet en zorgt ervoor dat haar huid minder glimt.

Nieuwsgierig geworden?
Vraag dan het Vichy Normaderm proefsetje aan via de Facebook pagina van Vichy.

Fotocredits: ©Thinkstock