Lekker loeren: dit zijn de ergste tatoeages uit ‘Just Tattoo Of Us’

just tattoo of us

Mocht je je nou al altijd hebben willen opgeven voor ‘Just Tattoo Of Us’ en twijfel je nog? Lees dan even verder. Na dit lijstje met de ergste tatoeages uit de Britse variant van het populaire vriendenprogramma ben je namelijk voorgoed genezen. Hopen we.

 1. Voor eens en altijd een slet met de letterlijke slettenstempel
  Slettenstempel, meestal bedoelen we daar een tribal mee die bij vrouwen op de onderrug gezet wordt. Lauren nam de betekenis echter heel letterlijk, toen ze een stempel met het woord ‘slut’ op het lichaam van haar nichtje Sophie liet vereeuwigen. Van je familie moet je het hebben, zullen we maar zeggen… Maar goed, het is dan ook niet heel chique om met vier van de vrienden van je vriendje te slapen.
  just tattoo of us 1
 2. You just got Trumped
  Tja, wij zouden er niet bepaald happy van worden, maar Cory kon wel waarderen dat zijn vriend hem met een tatoeage van Donald Trump op zijn kont opzadelde. Hij noemde de Amerikaanse president zelfs een legende. Ehm, pardon? En daarbij, wij kijken ‘Just Tattoo of Us’ voor de eeuwig verpeste relaties, niet voor zo’n happy end…
 3. De tampon. Vol bloed. De bloederige tampon dus.
  Ook deze tatoeage kent een heel bijzonder verhaal… Wees echter gewaarschuwd: dit verhaal is behoorlijk onsmakelijk. Alicia vertelde in ‘Just Tattoo of Us’ hoe ze haar vriendin Louisa ooit had moeten helpen met het verwijderen van een tampon, toen deze laatste met een jongen het bed in wilde duiken. Daar heb je goede vrienden voor, of zo?
  just tattoo of us
 4. Welkom terug!
  Vriendinnen Alicia en Louisa kwamen – na de bloederige tampon die we hierboven beschreven – terug voor een tweede ronde in ‘Just Tattoo of Us’. Een dappere beslissing, die ook ditmaal niet helemaal goed uitpakte… In deze aflevering besloot Alicia namelijk dat Louisa haar lichaam niet compleet was zonder een afbeelding van twee vrouwen in een wel heel expliciete pose.
 5. Á la Sisqo maar dan net even anders
  De meeste mensen kiezen voor een navelpiercing als ze hun navel willen versieren. Dat was echter veeeeeeel te mainstream voor PJ. Deze kandidaat besloot namelijk voor een van de ergste tattoo’s die we ooit voorbij zagen komen in het MTV-programma. Mocht je zin hebben in een nachtmerrie, neem dan onderstaand plaatje maar eens goed in je op.
 6. Een bh werkt beter
  Oké, we nemen even een rustmomentje om bij te komen van bovenstaande kontgat-navel-situatie. Om deze tattoo in ‘Just Tattoo of Us’ konden we namelijk stiekem best wel lachen. Dom vond dat zijn vriendin wel wat ondersteuning kon gebruiken. Zodoende liet hij een Romeins standbeeld onder haar borst zetten. Dat is best geinig, toch?
 7. Is dit een waarschuwing?
  Sommige mensen leren het nooit! Dat geldt ook voor beste vrienden Harrison en PJ, die we ook al voorbij zagen komen bij tatoeage nummer 5. Ditmaal verliet Harrison het MTV-programma met een heel lijstje soa’s op zijn lichaam. Wellicht dat zijn toekomstige scharrels dolblij zijn met deze waarschuwing…

Bron: Superguide.nl | Beeld: MTV
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.