Mannen met grijze haren

Mijn vriend wordt grijs. En niet zo’n beetje. Tenminste, dat vindt hij. Ik vind dat het allemaal reuze meevalt. Toen ik hem leerde kennen kon je zijn grijze haren op één hand tellen en nu is het wat meer. Bezorg ik hem kopzorgen..?! Zeuren over zijn grijze haar, dat doe ik tenminste niet.

Mannen met grijs haar zijn namelijk super sexy! Dat sommige dames daar anders over denken is mij inmiddels wel duidelijk. De anti-grijze-haren-dames kopen het liefst een pakje verf in de drogist, waar ze alle grijze haren van hun man mee kunnen verdoezelen. Als ik dit hoor probeer ik de dames te overtuigen van de sexyness van grijze lokken. Tevergeefs.

Ze zien het niet, met geen argument zijn ze te overtuigen… “En George dan?!” probeer ik. “George Clooney! Hij is zo grijs als wat en menigmaal benoemd tot most sexy man alive… Misschien niet de knapste of meest sexy man van de wereld. Maar, ooooh zóóóó charmant. Echt hoor, dat komt door die grijze haren!”

Hun manlief is te jong voor grijze haren en daar blijft het bij. Nu las ik ergens dat er enige tijd  geleden een medicijn tegen grijs haar is ontwikkeld… Daar kan ik de anti-grijze-haren-dames vast blij mee maken. Nooit meer gedoe met verf… Waar ze überhaupt niet aan hadden moeten beginnen.

De intelligentie, de sexyness, het toonbeeld van een ontwikkelde en aantrekkelijke man. Weggewerkt… Doodzonde!

CC foto: Shavar Ross