Met korting naar Beauty and the beast

Zoals de meesten van ons was je vast nog een klein meisje toen je Beauty and the Beast voor het eerst zag. Gelukkig is het verhaal tijdloos en vanaf december dit jaar opnieuw te beleven in één van de beste musicals van Nederland. VIVA biedt je de mogelijkheid om supervoordelig in gezelschap een voorstelling bij te wonen. Bij elk kaartje dat je bestelt krijg je namelijk een tweede kaartje cadeau.

Net als in de film

Net als in Disney’s wereldberoemde tekenfilm volgen we in deze musical de bijna onmogelijke liefde tussen Belle en het Beest. De betoverde prins houdt de zachtmoedige prinses gevangen en staat voor een onmogelijke taak. Om zijn vloek op te heffen moet hij namelijk het hart van Belle veroveren. Een klassiek sprookje dat mede dankzij de fantastische muziek weer helemaal van deze tijd is.

Gratis upgrade

Beauty and the Beast de Musical is het perfecte uitstapje met je gezin, maar natuurlijk ook voor een avondje uit met vriendinnen. Met wie je ook gaat, dankzij VIVA bezoek je nu een van de beste musicals van Nederland met een mooie aanbieding. Bij elk kaartje dat je bij VIVA bestelt krijg je van ons namelijk gratis een tweede kaartjes.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0267.

Locatie: AFAS Circustheater Den Haag

Aanvang: Vrijdag om 14.30 uur, zaterdag om 14.30 en 19.30 uur, zondag om 12.00 en 16.00 uur (vanaf december 2015).

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Anouk Maas, Edwin Jonker, Tony Neef, Freek Bartels e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen tot en met 4 september 2016 • Geldig voor rang 1 en 2 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door u gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel nu!