Next level bronzing: een masker waarvan je bruin wordt

bronzing masker

Een verzorgend maskertje op z’n tijd: wie doet ’t niet? Perfect om je huidje eens lekker te hydrateren en op te peppen. Maar van het nieuwe masker van het merk St. Tropez krijg je niet alleen een zacht en stralend huidje: ook een bruine.

Een ‘gezond’ kleurtje willen we allemaal wel. De een moet hier alleen harder z’n best voor doen dan de ander. Voor de bleekscheten onder ons zijn er gelukkig een hoop bronzing producten op de markt. Maar het merk St. Tropez komt voor het eerst met een variant in maskervorm: de Self Tan Express Bronzing Face Sheet Mask. Dit masker zorgt ervoor dat je een fijne tan krijgt, en hij hydrateert je huid ook nog eens.

Het nieuwe masker hoef je maar één keer te gebruiken om resultaat te zien. Afhankelijk van je huidtype en het gewenste resultaat kies je zelf hoelang je ‘m laat zitten. Na vijf minuten zou je een subtiele glow hebben. Laat je ‘m tien minuten zitten, dan ben je medium gekleurd, en na vijftien minuten heb je een diepe tan alsof je net van het strand komt. Daarna kun je ‘m er beter afhalen, om het leuk te houden. Wij adviseren dan ook om je wekker te zetten als je dit masker gebruikt.

Ben jij om? Voor de prijs hoef je het niet te laten, want het masker kost 9 dollar per stuk. Vanaf 22 mei is het verkrijgbaar via de website van Sephora.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.