Nieuw in Nederland: workshop yoga en dans in één (+ kortingscode)

suco nederland

Gek op yoga én op dansen? Dan hebben we de perfecte work-out voor je gevonden. Maak kennis met het Zuid-Afrikaanse initiatief Sunshine Collective (SUCO).

De rust en spiritualiteit van yoga plus de lachkicks en energie van een silent disco. Dat is SUCO in een notendop. Bij deze work-out wordt meditatie gecombineerd met dans en spel. Na Hong Kong, Londen en Barcelona komt het Zuid-Afrikaanse initiatief naar Amsterdam. Op donderdag 8 juni vindt de eerste sessie plaats bij het vernieuwde Strandzuid. Dit is de kick-off van meerdere sessies die (waarschijnlijk eens per twee weken) zullen plaatsvinden op inspirerende plekken in Nederland.

Slechte dansers opgelet

Om 20.00 uur gaat de SUCO-sessie van start. Eerst mag je je inner yogi loslaten tijdens een inspirerende yogales. Daarna gaat de silent disco (inclusief kekke draadloze koptelefoons) van start. De tweedelige sessies zijn ontworpen om je een gevoel van vrijheid en emotionele zuivering te geven. Bang dat je dansskills niet goed genoeg zijn? Don’t worry, want hier geldt: hoe slechter je danst, hoe beter.

Wil jij erbij zijn? Via VIVA krijg je een kortingscode waarmee je 50 procent op je ticket ontvangt. Dat betekent dat je kaartje nu 7,50 euro kost, in plaats van 15! Klik hier om kaarten te bestellen. De code die je moet invullen is ‘SUCOmonsters’.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.