Om nog even terug te komen op de goede voornemens: 3x hotspots voor een fit 2021

fit 2021

Er is weer een nieuw jaar van start gegaan en dat betekent: de goede voornemens zitten er nog vers in. Heb jij jezelf voorgenomen om fit te worden/blijven in 2021? Dan kunnen deze hotspots daar jou misschien wel bij helpen.

Squatgoals

Bij de Booty Club in Amsterdam loop je in normale tijden binnen voor een intensief lesje om te werken aan je been- en bilspieren. Helaas laat dat nog even op zich wachten, maar ze bieden ook online lessen aan. Zo kun je thuis gewoon door met je training. Voor een klein bedrag per maand krijg je elke week drie work-outs via Instagram.


bootyclub.nl

Acht keer zes

Via Calipso Studio in Groningen kun je RIPPED aanschaffen: een online programma van acht weken met zes verschillende work-outs per week, zoals HIIT en Abs&Booty. De work-outs duren maximaal dertig minuten en kun je doen wanneer het jou uitkomt.


calipsofitstudio.com

Thuistraining

Ook Fit Happens in Rotterdam heeft goed nagedacht over online work-outs. Op hun website bieden ze video’s aan van ongeveer een uur die je voor een klein bedrag kunt huren. Alleen nog even een keuze maken: wordt het Pilates of toch de Total Body Training? Ook kun je hier terecht voor online personal training en extra begeleiding.


fithappens.nl

Lees ook: 3x hotspots voor de lekkerste warme drankjes to go

What we like komt uit VIVA-2021-01. Dit nummer ligt t/m 12 december in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Beeld: iStock