Auw! Dit meisje doet een peel-off masker op haar hele lichaam

viva nicole skyes

Scroll je even goed door je news feeds, dan is de kans groot dat ‘ie voorbij komt: het zwarte charcoal gezichtsmasker. Tal van vloggende schoonheidskoninginnen zijn in de ban van dit peel-off masker. De reden: het gitzwarte gezichtsmasker trekt in één keer alle oneffenheden van je huid. Handig én efficient. Daarom reden genoeg voor YouTuber Nicole Skyes om deze beauty trend te proberen.

Peel-off

Alleen gaat Nicole een stapje verder: zij brengt het masker niet aan op haar gezicht, maar op haar hele lichaam. Ze gaat voor de charcoal full body challenge. Mee-eters en verstopte poriën zitten immers overal op je lichaam… Charcoal peel-off maskers moet je een kwartier laten intrekken, zodat het goed kan intrekken op de huid. Vervolgens trek je het vastgelijmde masker eraf en wordt alle viezigheid meegenomen.

Wie mooi wilt zijn…

Echter is dat nog niet alles, want de peel-off maskers staan erom bekend nogal ‘hardnekkig’ te zijn. De maskers lijmen zich zó goed vast, dat ook de fijne haartjes en de huid worden meegetrokken. In het filmpje van Nicole – dat 11 minuten duurt – zien we hoe het verwijderen van het masker haar vergaat. Hier geldt meer dan eens: wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden…

Wil je niets meer missen van Viva? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: YouTube | Beeld: Kijk

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.