Perfect gestyled in bikini (Testpanel)

Brazilian, puur natuur, helemaal onthaard, een streepje of een driehoekje. Volgens mij zijn er nog meer kapsels voor “daar onder” dan voor je gewone haar. Een ding staat vast, als je weer voor het eerst in bikini gaat, wil je je daar in ieder geval niet druk om maken.

Gratis testen!

Op het strand kun je je soms best kwetsbaar voelen, zo halfnaakt. Daarom is het zaak dat je je honderd procent vrouwelijk en verzorgd voelt, en daar hoort je bikinizone ook bij. Gillette Venus heeft nu een nieuw product:  de Venus Bikini Trimmer. En jij kunt deze Bikini Trimmer nu gratis testen!

Maar wat is dat dan, zo’n Bikini Trimmer?

De Venus Bikini Trimgeenmer is een speciaal scheermesje waarmee je de haren van je bikinizone in model trimt. Omdat de huid van de bikinizone erg gevoelig is, kun je niet zomaar alles gebruiken wat voor handen is. Ik hoor wel eens horrorverhalen over nagelschaartjes of een epileerapparaat (au!), het gevolg is vaak een geïrriteerde huid. De Bikini Trimmer is een wegwerpmesje dat speciaal is gemaakt voor deze zone. Het haalt de haartjes niet in zijn geheel weg, maar trimt ze op de juiste lengte.

Hoe gaat het testpanel in zijn werk?

Er mogen 150 Bikini Trimmers van Gillette Venus getest worden. Heb jij zin om deze Bikini Trimmer te testen? Dan kun je je voor 9 mei opgeven voor het testpanel via dit formulier. Mocht je geselecteerd worden en bij de testers horen, dan krijg je een e-mail met vragen over het product. Het kan zijn dat wij jouw mening in Viva of hier online plaatsen. Dit gebeurt op een discrete manier, we zullen alleen jouw voornaam en eventueel de eerste letter van jouw achternaam plaatsen.

Helaas, aanmelden kan niet meer.

© Foto: Gillette Venus