Scheren doe je zo!

Bultjes, wondjes, droge huid… we willen het allemaal niet zien op onze benen. Daarom vroegen we jullie naar de beste scheertips.

Afgelopen maand deden we een oproepje. We waren reuze benieuwd wat nou jullie supertips zijn voor een smetteloos, haarvrij huidje. De beste tips worden beloond met alle seizoenen van Sex and the City en een Gillette scheerpakket.

De reacties stroomden binnen: ruim zevenhonderd bezoeksters wilden hun scheergewoontes met ons delen.

En de beste tips zijn…
Het was lastig kiezen, want we kwamen veel goede tips tegen – maar de volgende vijf dames hebben naar onze mening de beste en meest Sex and the City‘ste scheeradviezen gegeven!

Suzanne: “Mijn tip: scheer je regelmatig! Hoe vaker je scheert, hoe sneller je klaar bent en hoe minder irritatie je krijgt. Zeker voor de bikinilijn. Dus niet de boel lekker laten groeien, maar gewoon doorscheren en glad blijven.”

Lauren vertelt: “Gebruik een beetje crèmespoeling tijdens het scheren, zo krijg je een superzacht scheerresultaat!”

Andrea: “Scheer eerst tegen de haargroei in en ga daarna met de haargroei mee. Dat voorkomt ingegroeide haartjes en rode bultjes.”

Elsbeth: “Van een vriendin, die werkt in een wellnesscenter, heb ik geleerd dat je moet scheren wanneer je het koud hebt. Door het kippenvel gaan je beenhaartjes namelijk omhoog staan en scheer je het nog korter af.”

Tot slot E., die de romantiek onder de douche brengt: “Laat je scheren door je geliefde! Het resultaat is waarschijnlijk niet beter, maar het is wel veel leuker.”

Gefeliciteerd dames: jullie ontvangen een Gillette scheerpakket én alle seizoenen van Sex and the City op dvd! geen

geen

CC foto: Gillette