Voel je je overweldigd deze week? Dat kan aan je sterrenbeeld liggen

overweldigd sterrenbeeld

Hoewel we deze week hadden gehoopt op wat versoepelingen, lijkt dat er nog niet in te zitten. Een flinke tegenvaller, zeker als je wel behoefte hebt aan enige ademruimte. Het kan dan ook zomaar zijn dat je je wat overweldigd voelt deze week, vooral als je dit sterrenbeeld hebt.

Overweldigd sterrenbeeld

Hoewel deze dagen dus niet al te best worden voor Maagd, Schorpioen en Steenbok, is er nog wel genoeg om naar uit te kijken. Deze week brengt heel wat struggles met zich mee. Het beste advies? Houd vast aan je eigen kracht. Dan kom je er uiteindelijk wel doorheen.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Je kunt je een beetje jaloers voelen, Maagd. Alle emoties ervaar je ontzettend intens en daarmee komen ook onderdrukte feelings naar boven. Oude wonden worden opengehaald, waardoor je soms eventjes het idee krijgt dat je niet goed genoeg bent. Laat je niet gek maken: je bent perfect zoals je bent. Je hebt alleen gewoon wel een beetje behoefte aan wat meer waardering. Geef daarom gewoon wat complimenten aan jezelf. Hallo, heb je gezien wat je allemaal bereikt hebt?

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Er lijkt maar geen einde aan je to-do list te komen en de taken blijven zich maar opstapelen. Juist als je denkt dat iets klaar is, wordt er weer iets anders over de schutting gegooid. Daardoor voel je je af en toe behoorlijk overweldigd, maar het is belangrijk om goed je grenzen op te stellen. Wat kun je wel en wat kun je niet nog aan? Je bent uiteindelijk ook maar een mens, alleen moet je jezelf ook niet onderschatten. Probeer een goede balans te vinden tussen werk en privé en je zult merken dat de week een stuk soepeler verloopt.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Mensen verwachten dat je je op een bepaalde manier gedraagt, maar wanneer je daar van afwijkt, voelen ze zich in de steek gelaten. Trek je daar niet al te veel van aan. Ja, je hebt verantwoordelijkheden naar anderen, maar je moet ook je eigen gevoel niet verwaarlozen. You do you, en heb soms ook een beetje schijt aan wat van je verwacht wordt. Zodra je een goed evenwicht hebt gevonden, zul je merken dat je niet in uiterste gaat denken.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Elite Daily | Beeld: Unsplash
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!