Tegenvaller: operatie Linda Hakeboom uitgesteld door corona

Linda Hakeboom ziekenhuis (1)

Linda Hakeboom (35) krijgt opnieuw een fikse tegenvaller voor haar kiezen. De documentairemaakster zou vandaag geopereerd worden, maar dat gaat niet door vanwege een corona-uitbraak in het ziekenhuis. 

Het is niet nieuw dat door corona operaties worden uitgesteld. Nu is ook Linda Hakeboom slachtoffer van de uitgestelde operaties als gevolg van de corona-uitbraak. Gelukkig lijkt de schade te overzien: ‘Dank voor al jullie lieve reacties, maar het is dus verplaatst naar volgende week’, schrijft de documentairemaakster op Instagram.

Laatste chemo

Afgelopen zomer kreeg Linda de diagnose borstkanker te verstouwen. Ze deelt veel over haar ziektetraject om meer bewustzijn te kweken rondom het onderwerp en moedigt vrouwen aan die iets voelen wat ze niet vertrouwen vooral naar de dokter te gaan. Haar laatste chemokuur had ze er eind februari op zitten. De komende operatie is om te onderzoeken hoe goed de chemo heeft gewerkt. Pas daarna wordt duidelijk hoe het vervolgtraject er voor Linda uit ziet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.