Hou jij wel van een beetje thriller? Dan wil je deze Twitter-accounts volgen

thriller

2017 is absoluut het jaar van de thrillers en horrorfilms. Er komt een nieuwe versie van It, op dit moment draait Annabelle in de bioscoop en ook de nieuwste trailer van Saw verovert het internet. Genoeg spanning, sensatie en slapeloze nachten op komst dus. Ben jij niet vies van een beetje bloed, horror en thriller? Dan zijn dit de Twitter-accounts die je moet volgen…. Als je durft!

Creepy Catalog

Een mix van horror verhalen en akelig nieuws, dit account heeft als missie jou te laten schrikken tijdens een doodnormale dag.

The Scary Story

Ben jij helemaal gek van de onverklaarbare dingen in het leven, zoals berichtjes van geheimzinnige afzenders en clowns? Dan is dit het account dat je wilt volgen.

Horror

De meeste content van dit account is geblokkeerd en je moet een verzoek indienen om alles te kunnen bekijken.

Terrifying

Misschien wel de engste account in het rijtje. De content is volslagen bizar en bezorgt je de rillingen op het lijft.

Wil je niets meer missen van Viva? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron Bustle | Beeld iStock
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.