De tie-dye trend voor nagels maak je heel eenvoudig zelf na

Tie-dye trend

Toen we nog allemaal zoveel mogelijk thuis zaten, sloegen we massaal aan het tie-dyen. Dat hield je weer een paar uur van de straat en levert nog een hip item op ook. Nu is de tie-dye trend ook overgeslagen op vingernagels. 

Kylie Jenner en Gigi Hadid zijn al fan, dus dan weet je het wel. Het klinkt kunstig én ingewikkeld, maar dat valt in de praktijk reuze mee. Wat je in ieder geval nodig hebt is een portie geduld en en een tandenstoker.

Stappenplan

Dit heb je nodig:

  • Een basecoat
  • Eén neutrale kleur nagellak
  • Drie of meer verschillende kleuren nagellak (contrasterende kleuren of kleuren uit dezelfde kleurenfamilie – net wat jij het mooist vindt)
  • Een tandenstoker

Stap 1: Breng een laagje basecoat aan op alle nagels.

Stap 2: Breng twee laagjes aan van de basiskleur. Laat goed drogen.

Stap 3: Lak dikke strepen op de nagels met drie of meer kleurtjes.

Stap 4: Voor de nagellak droog is, pak je een tandenstoker en trek je die door de verschillende strepen. Zo laat je de ene kleur in de ander overlopen.

Stap 5: Laat goed drogen en breng een top coat aan.

Met een beetje mazzel ziet het er dan ongeveer zo uit:

Deel je het eindresultaat met ons?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Good Housekeeping. Beeld: iStock/Instagram
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra