Trek die pyjama maar uit, naakt slapen is veel beter

naakt slapen

Zijn jij en je pyjama een onafscheidelijk duo? Vanaf vandaag komt daar verandering in. Ja echt, want naakt slapen is veel beter. Het helpt namelijk niet alleen mee met een betere slaap, maar is ook voor andere redenen heel erg goed voor je. En wij vertellen je precies waarom!

#1 Je slaapt beter

Je lichaamstemperatuur neemt vanzelf af als je in een diepe slaap terechtkomt. Slapen met een pyjama aan kan deze natuurlijke temperatuurdaling verstoren. Het gevolg hiervan is dat je niet in een diepe slaap komt. Deze verstoring is ook direct gekoppeld aan slapeloosheid. Dus hup, weg met die pyjama.

#2 Hallo sixpack

Druk bezig om die sixpack te verwezenlijken? Trek die pyjama ’s nachts dan maar heel gauw uit. Want hoe koeler je lichaam, hoe harder het moet werken om je warm te houden. Hierdoor worden er meer calorieën verbrand. Echt waar, zo simpel kan het zijn!

#3 Je voelt je sexier

Naakt slapen is gewoon sexy. Bovendien is er niets zo fijn als samen met je lover naakt wakker te worden; het brengt je automatisch in een ‘sexy mood‘. Ook betekent het dat je zelfverzekerd genoeg bent om je lichaam te laten zien. En hoe zelfverzekerder je bent, hoe mooier je eruit ziet.

#4 ’s ochtends douchen? Nee hoor

Natuurlijk is de keus geheel aan jou, maar ’s ochtends niet douchen betekent wel een half uur langer slapen. YES! Door te slapen met een pyjama aan, krijg je het al snel te warm in bed. Het gevolg hiervan is dat je gaat zweten, en zweten betekent vette haarlokken. Door naakt te slapen blijf je heel de nacht koel; dit vergroot de kans op een good hair day. Score!

#5 Je edele delen krijgen lucht

Het klimaat van een vagina is te vergelijken met een tropisch regenwoud; het is een broedplaats voor bacteriën en gist. Door naakt te slapen, laat je voldoende lucht door. Hiermee vergroot je de kans op een gezonde vagina. Dus zeg dag tegen je pyjama en daarmee dag tegen bacteriën en gist.

#6 Sexbomb, sexbomb

Hier is je vriend vast en zeker heel blij mee: naakt slapen moedigt sex aan. Hallo sexbomb!

#7 Het is gewoon makkelijker

We kennen het allemaal: na een lange werkdag willen we zo snel mogelijk in bed liggen. Een pyjama belemmert de snelste weg naar je bed; je moet je kleding uitdoen, een pyjama uitzoeken en vervolgens aandoen. Maar waarom als het ook sneller kan? Uitkleden dus!