Dit trucje kan je helpen om minder op je telefoon te kijken

telefoon

Je zit gewoon rustig op de bank, maar merkt dat je om de paar minuten naar je telefoon grijpt. En dat terwijl je echt nét gekeken hebt. Dit trucje kan helpen om iets minder bezig te zijn met jouw mobiel.

Het is wel alleen voor de iPhone, maar wellicht heeft Android ook zo’n optie. Je kunt namelijk je kleurinstellingen zo aanpassen dat je alles in zwart wit ziet. Maar dat wil je toch niet? Juist, daarom werkt het zo goed om dan niet eindeloos door Instagram te scrollen. Tenzij je heel erg van deze kleurstelling houdt natuurlijk. Zo doe je het: Ga naar Instellingen> Algemeen> Toegankelijkheid> Weergave-accommodaties> Kleurenfilters. En voilà.

Bron: Libelle | Beeld: iStock

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.
https://www.magazine.nl/abonnement/viva

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.