Deze 12 tweets omschrijven precies hoe zuur een vakantie in lockdown-tijd is

vakantie in lockdown

Ha, dacht je in januari 2020: dit jaar neem ik mooi wél vrij tussen kerst en Oud en Nieuw. Meteen geregeld, en toen, maanden later: lockdown. Niks shoppen in de kerst-sale, schaatsen op de ijsbaan, bioscoopbezoek, kappers, copieuze zesgangendiners in restaurants of een reis naar een zonnig warm oord: als je de komende tijd vrij bent, wordt het meer een soort stilte retraite. 

Schrale troost: je bent niet de enige. Hele volksstammen zitten thuis duimen te draaien, zich afvragend of ze niet beter gewoon tóch hadden moeten werken. Het antwoord: nee. Want ook al wordt een tripje Bali een dipje en balen; af en toe een paar dagen he-le-maal niks doen is goed voor de geest.

Herkenbare tweets

Genoeg uit het raam gestaard? Pak dat boek dat je al jaren wil lezen uit de kast, oefen alvast een ingewikkeld recept voor het kerstdiner en lach ondertussen met ons mee om deze pijnlijk herkenbare tweets.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memes.com (@memes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Women Who Travel (@women_whotravel)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra