VIDEO: Karin test de Caviar Face Lift (+ krijg 15% korting!)

In tijdschrift VIVA test de redactie deze week zes bizarre beautytrends. Zien wat Design Manager Karin van de Caviar Lift Facial vindt? Check dan gauw de onderstaande video. O, en je krijgt 15% korting op een behandeling!

Ik ben net terug van vakantie als mijn collega’s me vertellen dat ik hiervoor ben opgegeven. Mijn eerste associatie met een kaviaar-facial is dat ik met zwarte smurrie op m’n gezicht een halfuur op een bed moet liggen. Niets blijkt minder waar.

Rijke Russen spotten

De salon The art of beauty by Nathalie vind je in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Dat levert meteen een leuke wandeling over de PC op. Daar spot je mensen et wie je normaal gesproken niet in aanraking komt – althans, ik niet. Denk: rijke Russen, vrouwen met (te) korte rokjes en opvallend kleine hondjes en vrouwen met een face- of boob-lift te veel. Het  winkelende publiek past in elk geval in de ambiance van een kaviaarbehandeling.

Geen zwarte smurrie

Na binnenkomst stelt Nathalie me wat betreft de zwarte kaviaar al snel op m’n gemak: het zijn transparante balletjes met kaviaarextract, maar zonder zwarte kleurstof. Ik laat wel vaker een gezichtsbehandeling doen, vooral als ik in de sauna ben in combinatie met een lichaamsmassage. Daar zijn veel producten heel sterk van geur. De producten die Nathalie gebruikt, hebben juist een heel milde geur en zijn op natuurlijke basis. Ook fijn: de gezichtsbehandeling bestaat niet alleen uit een gezichtsmassage, maar ook uit een schouder-, nek-, arm-, en handmassage, waardoor je helemaal ontspant.

Koele bolletjes

Vervolgens word ik getrakteerd op heel veel verschillende behandelingen, waaronder: een dubbele reiniging met crème en foam, een fruitzuurpeeling, een hydraterend en liftend masker, een handscrubmassage, bolletjes met kaviaarextract pletten in gaasje op de huid, een masker, nog een handmassage. Tot slot wordt mijn gezicht ingesmeerd met een heleboel hydraterende producten.

Even inzoomen op het kaviaar pletten: de bolletjes kaviaar zitten in een gazen zakje dat Nathalie zachtjes op m’n gezicht plet, waarna ze de bolletjes in mijn huid wrijft. Het gevoel is te vergelijken met kaviaar in je mond, maar dan op je gezicht. Een koele, zachte behandeling. Absoluut niet bijtend.

Tijdens het laatste deel van de behandeling masseert Nathalie de bovenkant van m’n ruggenwervel door me licht op te tillen terwijl ze achter m’n hoofd staat en haar armen onder m’n rug legt.

Na anderhalf uur kom ik slaperig van de ligbank. Wow, ontspannen! M’n huid ziet er heel goed uit. Ik straal; dit is voor herhaling vatbaar. Een paar dagen na de afspraak zie ik nog steeds het effect van de behandeling. Aanrader dus!

Korting met VIVA

Je krijgt op vertoon van deze VIVA 15% korting op de Caviar lift facial bij La Prairie Amsterdam, The Art of Beauty by Nathalie in Amsterdam. De actie is geldig tot en met 7 november 2016.*

Meer zien?