VIVA-forummers bekennen: hun ergste wraakacties

wraak

Elke donderdag lichten we een topic van het VIVA-forum uit. Deze week: de beste wraakacties.

Weleens zó kwaad op iemand geweest dat je keihard wraak hebt genomen? De VIVA-forummers wel, en hoe.

  • “Mijn ex was vreemdgegaan. Ik had zijn autosleutels nog en ben met zijn auto een aantal keer te hard langs een flitspaal gereden. Daarna heb ik de sleutels in zijn brievenbus gedaan.”
  • “Toen ik mijn vriend betrapte op sexting met een andere vrouw, heb ik hem achtergelaten in Kroatië. Onderweg naar huis heb ik zijn spijkerbroeken uitgedeeld aan vrachtwagenchauffeurs op een parkeerplaats in Duitsland en de rest van zijn spullen heb ik bij thuiskomst in zijn tuin geknikkerd.”
  • “Op de middelbare school werd ik behoorlijk gepest door een jongen. Toen ik toevallig zag dat bij een artsenpraktijk allemaal folders werden weggegooid, heb ik er eentje over genitale aandoeningen bij mannen (met de meest ranzige foto’s) uit de bak gehaald en in een open envelop naar hem opgestuurd. Ik hoorde later dat zijn nogal ouderwetse ouders niet alleen not amused waren, maar ook met hem naar de uroloog geweest zijn.”
  • “Niet mijn eigen verhaal , wel het noemen waard: de directeur van een bedrijf ging regelmatig op zakenreis en nam dan zijn secretaresse mee. Binnen het hele bedrijf was duidelijk dat zij daar niet alleen was om te notuleren. Toen zijn vrouw erachter kwam, heeft ze een enorme Tarzan in doorzichtig folie laten bezorgen bij de secretaresse op kantoor, met een kaartje: ‘Hier je eigen lul om je mee te vermaken, kun je die van mij dan met rust laten? Bedankt, ook namens onze kinderen.’ In hetzelfde folie ontvang haar man een memorecorder, met de boodschap: ‘Kijk eens schat, hoef je je notulen voortaan niet meer uit te laten werken op je hotelkamer. Mijn advocaat wees me erop hoe handig zo’n ding is.’”
  • “Mijn collega had er altijd een handje van om andermans lunch uit de koelkast te jatten. Hij kon het niet zo waarderen toen ik mijn sandwichspread had geboost met sambal. Helaas bleef hij nog steeds doorgaan, dus heb ik ook nog eens een pak Optimel op smaak gebracht met wasabi en zout.”
  • “Ik had een stalker die mijn nummer van Marktplaats had gehaald. Hij belde op de gekste tijden en zei dan niets. Blijkbaar had hij behoefte aan aandacht, dus heb ik onder zijn naam en adres wat contactadvertenties en ‘gratis af te halen’-advertenties geplaatst.”
  • “Een vriendin heeft, toen haar ex op vakantie was, de sloten van zijn auto en de ventielen van zijn fiets volgespoten met lijm.”

Heb jij ook weleens flink wraakgenomen op iemand? Deel je verhaal hieronder!

Meer wraakacties van VIVA-forummers vind je hier.

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.